Skip to main content
 

Webshop 2024 online!

Ed Raket meer dan 24 jaar uw vuurwerkspecialist !

 

Grote bestelling = Grote voordelen

Wanneer je een extra grote bestelling plaatst vanaf 500€, kun je rekenen op extra veel voordeel in (zelf uitgezocht) gratis vuurwerk !

1
1

Voorverkoopdagen

Het is weer mogelijk om uw bestellingen op te halen bij Ed Raket Vuurwerk zo. Zondag is geen verkoopdag (wel bestellen).

Openingstijden:

Verkoopdagen

28 dec van 07.00 tot 21.00 uur
29 dec van 07.00 tot 21.00 uur
30 dec van 07.00 tot 19.00 uur

Zondag 31 dec gesloten!

Webshops

Met onze vernieuwde webshop heeft als voordeel dat u thuis of op het werk op uw gemak het vuurwerk kunt uitzoeken, filmpjes bekijken, en veilig met iDeal kunt betalen.

Openingstijden losse verkoopdagen

U kunt uw bestelling ophalen op de volgende dagen:

28 dec van 07.00 tot 21.00 uur
29 dec van 07.00 tot 21.00 uur
30 dec van 07.00 tot 19.00 uur

Zondag 31 dec gesloten!

Bezoek Ed Raket

Vuurwerkshow

Ook dit jaar geeft Ed Raket Vuurwerk een knallende vuurwerkshow. We heten iedereen van harte welkom om [datum nog niet bekend] aanwezig te zijn op: De Boulevard (t.h.v. ’T Strandhuys ) Bergen op Zoom. Aanvang 19.00 uur!

Bezoek de kalender

Aansteeklont

Het is van belang dat men vuurwerk aansteekt met een aansteeklont. Hiermee kan de lont van het vuurwerk nauwkeurig aan het einde worden aangestoken. In tegenstelling tot met lucifers of aanstekers. Deze kunnen de lont in het midden aansteken waardoor het vuurwerk aanzienlijk eerder af zal gaan.

Let wel op dat als je even stopt met het afsteken van vuurwerk dat je de aansteeklont goed uitmaakt en niet in de buurt van het vuurwerk legt.

Vuurwerkgrip

Met gebruik van een vuurwerkgrip bent u er zeker van dat het vuurwerk niet om zal vallen tijdens het afsteken. Dit voorkomt gevaarlijke situaties. De vuurwerkgrip is voor zowel vuurpijlen als fontijnen en cake’s geschikt. Uiteraard is de vuurwerkgrip ook in onze winkels verkrijgbaar.

Voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk! Zorg ervoor dat u van te voren al weet welke benodigdheden nodig zijn voor het veilig afsteken van het vuurwerk. Hulpmiddelen kunnen middernacht niet meer aangeschaft worden. Denk aan een pijlenstandaard of aansteeklont bijvoorbeeld. Als u op het moment dat u vuurwerk aanschaft al bedenkt welke benodigdheden nodig zullen zijn heeft u nog alle tijd deze in bezit te krijgen. Uiteraard leveren wij veel verschillende veiligheidsbenodigdheden voor tijdens het afsteken van uw vuurwerk.

Veiligheidsbril

Een veiligheidsbril zorgt er uiteraard voor dat er geen stukken vuurwerk in de ogen terecht kunnen komen. Als brildrager heeft u hier al een klein voordeel in, mocht er iets richting je oog komen dan komt het eerst tegen de bril aan. Maar er zijn echter niet voor niets veiligheidsbrillen op de markt. Veiligheidsbrillen hebben ook een bescherming aan de zijkant. Een veiligheidsbril is daarom zeker het overwegen waard en uiteraard ook bij ons in de winkels te verkrijgen.