Skip to main content

Ed Raket Vuurwerk… Alweer 23 jaar dé vuurwerkspecialist van Bergen op Zoom en omstreken! 

Ed Raket Vuurwerk Voor elk budget een mooi pakket !!!

Vuurwerk

Wij verkopen vuurwerk van de volgende importeurs:

  • Rubro,
  • Zena ,
  • China Red ,
  • Evolution en
  • Katan.

Het vuurwerk van deze importeurs staat bekend om zijn uitmuntende prijs/kwaliteitverhouding. En elke jaar de nieuwste effecten op vuurwerkgebied. Kom langs of kijk op in onze webshop en overtuig u van het enorme aanbod. Uiteraard staat ons hele team weer klaar om u te adviseren, zodat uw laatste avond van het jaar weer onvergetelijk zal zijn.

Bestellen

Met onze vernieuwde webshop heeft als voordeel dat u thuis of op het werk op uw gemak het vuurwerk kunt uitzoeken, filmpjes bekijken, en veilig met iDeal kunt betalen. Bestellen in de winkel heeft weer andere voordelen, want hier zijn de artikelen op ware grootte te zien, kunt u de opbouw van een cake bekijken en niet geheel onbelangrijk u kunt advies vragen. U kunt zelf uw afhaalmoment bepalen. Wij hebben het afhalen in tijdblokken van een uur ingedeeld. Dus hoe eerder u bestelt hoe meer blokken er openstaan voor u om uit te kiezen.

Op 6 december gaat de winkel weer voor het eerst dit jaar open. Tijdens de gehele voor- en verkoop periode kunt u bij ons pinnen, gemakkelijk voor u en veilig voor ons !!!

Geschiedenis

Wij verkopen sinds 1999 kwaliteitsvuurwerk. Onze allereerste folder bestond uit “standaard” artikelen, maar al snel gingen wij ons specialiseren in de betere merken. Wij zoeken steeds weer naar de beste en mooiste prijs kwaliteit verhouding waarbij we nu ook rechtstreeks inkopen in China!! De nieuwste effecten worden verwerkt in onze producten en er wordt dan ook menig uurtje gestoken in de samenstelling van de ons assortiment. We zijn langzaam uitgegroeid tot een van de grotere vuurwerkwinkels in de regio, zelfs in Nederland.Het mooiste wat er in vuurwerkland te koop is vind U bij ons!

                    Met meer dan 200 artikelen hebben wij het grootste assortiment !!!

Daarnaast hebben wij voor een ieder een passend advies en staan we bekend om onze vriendelijke, snelle maar bovenal kundige medewerkers. Wij proberen net altijd even iets meer voor u te kunnen betekenen

Alles te zien en te bewonderen in onze showroom aan de Schaepmanlaan 1 en webshop. Ook kunt u ons vinden op Facebook en twitter voor de laatste nieuwtjes!!

Ook de opslag van vuurwerk is meegegroeid. Buiten onze veilige gecertificeerde opslag in Bergen op Zoom beschikken wij ook over eigen bunkers in Duitsland.

Vuurwerkshow

Ook kunt u de nieuwste cakes uit ons assortiment bewonderen tijdens onze jaarlijkse vuurwerkshow aan de boulevard te Bergen op Zoom.

Mis het niet !

1
Filiaal
10000
kg vuurwerk
200
producten
15
jaar uw vuurwerkexpert

                    “Met meer dan 200 artikelen hebben wij het grootste assortiment !!!”

Contact

Aansteeklont

Het is van belang dat men vuurwerk aansteekt met een aansteeklont. Hiermee kan de lont van het vuurwerk nauwkeurig aan het einde worden aangestoken. In tegenstelling tot met lucifers of aanstekers. Deze kunnen de lont in het midden aansteken waardoor het vuurwerk aanzienlijk eerder af zal gaan.

Let wel op dat als je even stopt met het afsteken van vuurwerk dat je de aansteeklont goed uitmaakt en niet in de buurt van het vuurwerk legt.

Vuurwerkgrip

Met gebruik van een vuurwerkgrip bent u er zeker van dat het vuurwerk niet om zal vallen tijdens het afsteken. Dit voorkomt gevaarlijke situaties. De vuurwerkgrip is voor zowel vuurpijlen als fontijnen en cake’s geschikt. Uiteraard is de vuurwerkgrip ook in onze winkels verkrijgbaar.

Voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk! Zorg ervoor dat u van te voren al weet welke benodigdheden nodig zijn voor het veilig afsteken van het vuurwerk. Hulpmiddelen kunnen middernacht niet meer aangeschaft worden. Denk aan een pijlenstandaard of aansteeklont bijvoorbeeld. Als u op het moment dat u vuurwerk aanschaft al bedenkt welke benodigdheden nodig zullen zijn heeft u nog alle tijd deze in bezit te krijgen. Uiteraard leveren wij veel verschillende veiligheidsbenodigdheden voor tijdens het afsteken van uw vuurwerk.

Veiligheidsbril

Een veiligheidsbril zorgt er uiteraard voor dat er geen stukken vuurwerk in de ogen terecht kunnen komen. Als brildrager heeft u hier al een klein voordeel in, mocht er iets richting je oog komen dan komt het eerst tegen de bril aan. Maar er zijn echter niet voor niets veiligheidsbrillen op de markt. Veiligheidsbrillen hebben ook een bescherming aan de zijkant. Een veiligheidsbril is daarom zeker het overwegen waard en uiteraard ook bij ons in de winkels te verkrijgen.